8.Sınıf İngilizce Soruları ve Cevapları Teog Hazırlık

İngilizce Çalışma Kitabı tarafından yazıldı.. Yayınlanma 8. Sınıf İngilizce Yazılı Soruları ve Testler

8.Sınıf İngilizce Soruları ve Cevapları Teog Hazırlık

1)I love Ali. He is my best …………

A)girl B)buddy C)cool D)person

2)Ayşe: Why do you like Fatma?

    Sude: Because I …………. My secrets with her.

A)answer B)ask C)enjoy D)share

3)………… go to the cinema tonight.

A)let’s B)why don’t C)how about D)shall we

4)Sema is my …….. We are in 8-C.

A)Count on B)back up C)Classmate D)laid back 

5)Mehmet:…………….. some rice?

    Baran: No, thanks. I’m on a diet.

A)would you like B)do you like C)let’s go D)shall we

6)They fight all the time. They are …………

A)secrets B)bad C)honest D)buddies

7)Ali generally ……….. text messages to his friends.

A)gets B)sends C)listens D)watches

8)Dilek always ………. Studying in the library.

A)makes B)needs C)prefers D)watches

9)Gamze:…………do I need to make an apple pie?

    Tuba: Two or three

  A)How many apples 

  B)How much sugar

  C)Do you like 

  D)What’s your favourite food

10)She’s ……………. The apples.

A)cut B)peeling C)cooking D)makes

11)How to make bread.

 ………………………

4 cups of flour.

3 cups of warm water.

1 teaspoon salt.

A)recipe B)make C)ingredients D)add

12)Aşağıdaki eşleştirmelerden hangisi yanlıştır?

A)Crack the eggs 

B)Chop the onion 

C)Peel the apple

 D)Fry the salt 

13)Helen:…………………………….

Jane: Ayşe is my best friends Because she is reliable.

A)Who’s your best friends 

B)Who is reliable

C)Do you like Ayşe 

D)What time

14)Duygu always prefers …………… in her free time. 

A)Write e-mails.

B)Playing computer games.

C)Send text messages.

D)Do homework

15)Aşağıdaki kelimelerden hangisi olumsuzdur?

A)honest B)reliable C)generous D)tell lie 

16)I ………… going to cinema.

Boşluğa ne gelmelidir?

A)Prefer B)Was C)Were D)Prefers

17)She ………. Drunk a water.

Boşluğa ne gelmelidir?

A)Have  B)Were  C)Was  D)Has

18)Aşağıdaki cümlelerin hangisi doğru yazılmıştır?

A)She has go to cinema.

B)I prefer going to cinema.

C)He prefers go to cinema.

D)They has went to cinema.

19)Aşağıdaki sözcüklerden hangisinde fiil 3.haliyle kullanılır?

A)Prefer/prefers

B)Was/were

C)Have/has

D)Go/went

20)

Yukarıdaki resme göre hangisi doğrudur?

A)Played B)Drunk C)Seen D)Swum

İNGİLİZCE CEVAP ANAHTARI

1)B

2)D

3)A

4)C

5)A

6)D

7)B

8)C

9)A

10)B

11)C

12)D

13)A

14)B

15)D

16)A

17)D

18)B

19)C

20)A