7.Sınıf İngilizce Test Soru ve Cevapları

Detaylar

26) I am coming with you,……………….?

 

a) am               b)aren’t            c)are                d)am not I

 

27) She has cried………………two hours

 

a)after              b)for                c)last                d)since

 

28) A:…………….you……………..at the moment?

    B:No I’m just watching a documentary.

 

a)      Are / working

b)      Do / work

c)      Did / work

d)      Will / work

 

29)How ……………sugar is there in the packet?

 

 a) much

 b) many

 c) little

 d) a few

 

30)The kitchen is……………than the bathroom

 

a)big                b)the smallest               c)smaller                      d)small

 

31)The Nelsons enjoy ………………on their vacation.

 

a)yourself         b)yourselves                c)ourselves                  d)themselves

 

32)Our English teacher……………. us homework.

 

a)given             b)has given                  c)not give                     d)give

 

33)Ayşe’s father……………..his car last year

 

a)sell                b)sold              c)not sell                      d)sells

 

34)They would like to …………a cup of coffee

 

a)drinking                    b)drink             c)drank            d)drinks

 

35)My mother…………….to school  two days ago

 

a)coming          b)comes           c)come            d)came

 

36)Make an order the sentence

  My / basketball / school / always / brother / play / at

 

a)My brother always plays basketball at school

b)My brother always played basketball at school

c) My brother plays always basketball at school

d) My brother plays basketball at school always.

 

37)You can play the piano…………………?

 

a)don’t you                  b)can you                    c)do you                      d)can’t you

 

38) This bag is small ,I want a………….one

 

a)bigger than                b)bigger           c)smaller          d)smaller than

 

 

 

 

39)Helen is beautiful but Janet is……………

 

a)      the most beautiful

b)      beautiful than

c)      more beautiful

d)      beautiful

 

40)I am right,…………..I?

 

a)am                b)don’t            c)do                 d)aren’t

 

41) He…………….. very tired last night, so he…………….to bed early

 

a)was / went                b)was / goes                c)is / went                    d)is / goes

 

42)Two hours ago he ………………...here but now he……………….

 

a)was / wasn’t             b)were / isn’t               c)isn’t / wasn’td)was / isn’t

 

43) Ece and Elif go to school every day,……………….?

 

a)Don’t they

b)Does she?

c)Do they?

d)Doesn’t she?

 

44) A:Where………you two days ago?

      B:I ………….in İstanbul

 

a)was / was                 b)were / was                c)were / were              d)was / were

 

45) )……………..your mother……………….the dishes?

 

a)      Are / wash

b)      Did / wash

c)      Did / washed

d)      Is / washed

 

46)İstanbul is ………..a Ankara

 

a)crowd           b)the most crowded                 c)more crowded          d)crowded

 

47) He ……………….visit his grandfather yesterday

 

a)isn’t              b)aren’t                       c)didn’t                        d)wasn’t

 

48)My father went to Ankara…………………..

 

a)tomorrow                 b)today            c)last week                  d)this week

 

49)Asiye and Ali ______________ tennis at weekends.

 

a)plays             b)is playing       c)play              d)playing

 

50)  İzmit is  __________________ Balıkesir.

 

a)more crowded than               b)crowded than           c)crowded       d)the most crowded

 

           

CEVAP ANAHTARI ( 26/50 )

26

B

36

A

46

C

27

B

37

D

47

C

28

A

38

B

48

C

29

A

39

C

49

C

30

C

40

D

50

A

31

D

41

A

 

 

32

B

42

D

 

 

33

B

43

A

 

 

34

B

44

B

 

 

35

D

45

B

 

 


Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

   
Custom Search
   
   
   

Üye Girişi  

   

Tüm hakları saklıdır. Site Adı Açıkca  belirtilerek , ve yazıya link verilerek bir bölümünden alıntı yapılabilir. Yazının izinsiz tamamen kopyalanması durumunda hukuki işlem yapılacaktır. Detaylı Bilgi için Kullanım ve Gizlilik Sözleşmesine Bakınız.Telif Hakkı olan mataryel bildirliği an yayından kaldırılacaktır.

 

Copyright © 2012 ingilizcecalismakitabi.com

© ingilizcecalismakitabi.com