7.Sınıf İngilizce Test Soru ve Cevaplar

Detaylar

7.Sınıf İngilizce Test Soru ve Cevaplar

1) They didn’t TV last nigt ……………they?

a)was  b)did   c)were  d)didn’t

2)We…………..to İzmir last year.

a) going  b)went  c)goes  d)go

3)They don’t drink tea,…………………?

a)are they  b)does they  c)do they  d)did they

4)I was in Antalya……………summer.

a)this  b)last  c)every  d)any

5)This month……….November.

a)is  b)are  c)were  d)was

6) A: ……………were you yesterday morning?
    B:At school

a)when b)what time c)where d)how often

7)Ayşe went to İzmir last Summer,……………..?

a)didn’t she? B)did she? c)doesn’t she?  d)does she?

8)This year you are in 7th class, but last year…………..in 6th class.

a)are b)weren’t c)were  d)was

      9) An elephant is …………………..than a cat.

    A) as big as
    B) as small as
    C) bigger
    D) smaller

     10) İstanbul is…………………..than İzmir

   A) more crowded
    B) big
     C) smaller
     D) crowded


11) I have got …………. apples
a) a little b) any
c) a lot of d) so much
 
12) Helin is 1.58 cm tall and Pınar is 1.70 cm tall .Pınar is …………. than  Helin.
a) tall b) the tallest
c) tallest d) taller


13) We wear school uniforms at school ,……….. ?
        Complete the taq question .

      A ) aren ‘t we            C ) don ‘ t they
      B ) don’t we              D ) didn’t we
            
14). I ……. the letter yesterday .
      Boşlukları doldurunuz .
                           
    A) did wrote                   C ) write

    B ) didn ‘t wrote             D )wrote


15)We _________________our holiday in Alanya last summer.

a)spend  b)are spending c)will spend  d)spent

16)Jenny likes reading books,____________________________?

a)doesn’t she     b)isn’t she
c)does she     d)is she

17) I am coming with you,……….?

      a)am I     b) aren’t  I      c)  are I      d) am not I

18)I……… my grandmother last weekend.

a)am visiting   b)has visited    c)visited  d)visit

19)Wane…….to the cinema with her friends yesterday.

a)went   b)sent    c)played   d)cleaned

20)There.......four trees in our garden.

a)is   b)have c)are     d)isn’t

 

21)Ali is ill,..............?

a)is he?  b)has he?  c)isn't he?  d)isn't she?

22)I am right,  ……….  I ?

a)am               b)don’t                c)do                   d)aren’t

23)He ………… very tired last night, so he …………. to bed early.

a)was / went      b)was / goes  c)is / went      d)is / goes

24)He always plays computer games. ………………..?

 a)is he      b) doesn’t he    c) don’t he    d) Isn’t he

25)My father ………… a new car yesterday

a)buy    b) buys     c) bought     d) is buying

CEVAP ANAHTARI ( 1/25 )
1 B 11 C 21 
2 B 12 D 22 
3 C 13    23 
4 B 14  24 B
5 A 15 D 25 C
6 C 16 A  
7 A 17 B  
8 C 18 C  
9 C 19 A  
10 A 20   

 


Yorumlar   

0 #1 ehlen 20-05-2013 15:33
bu sorular güzel fakat cevap anahtarını beğenmedim yazılı sorusu olarak hoş ama öğrencilere hazırlarım :D :roll: :sad:
Alıntı

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

   
Custom Search
   
   
   

Üye Girişi  

   

Tüm hakları saklıdır. Site Adı Açıkca  belirtilerek , ve yazıya link verilerek bir bölümünden alıntı yapılabilir. Yazının izinsiz tamamen kopyalanması durumunda hukuki işlem yapılacaktır. Detaylı Bilgi için Kullanım ve Gizlilik Sözleşmesine Bakınız.Telif Hakkı olan mataryel bildirliği an yayından kaldırılacaktır.

 

Copyright © 2012 ingilizcecalismakitabi.com

© ingilizcecalismakitabi.com