7. Sınıf 6.Ünite İngilizce

Detaylar

1)  They _________ football yesterday.

 a) play               
b ) were               
c ) played         
d ) playing


2) I did my homework last night …………………………………..

a) by himself                     
b) myself           
c) yourself                         
d) by myself

3) I would like …………………………………………….

a) to a pizza
b) a pizza       
c) too buy a pizza                
d) to pizza

4)The Nile is ………………………. The Kızılırmak.

A)long than       
B)longer than       
C)long that       
D)long

5)They don’t go to concert every weekend, …………….?

A)do they         
B)does they       
C)don’t they       
D)doesn’t they

6)İstanbul is ………..a Ankara

a)crowd           
b)the most crowded
c)more crowded    
d)crowded

7) He ……………….visit his grandfather yesterday
a)isn’t         
b)aren’t       
c)didn’t        
d)wasn’t

8)My father went to Ankara…………………..
a)tomorrow       
b)today   
c)last week       
d)this week

9)Asiye and Ali ______________ tennis at weekends.
a)plays      
b)is playing   
c)play       
d)playing

10)  İzmit is  __________________ Balıkesir.
a)more crowded than        
b)crowded than    
c)crowded           
d)the most crowded
 

 

11)He always plays computer games. ………………..?

 a)is he            
b) doesn’t he      
c) don’t he    
d) Isn’t he

12)Ayşe is _________girl in the class.

a)the most beautiful     
b)more beautiful
c)the beautifulest      
d) beautiful

13)Lake Van is ________than Lake Burdur.

a)taller.
b)larger
c)more expensive
d)smaller

14)İzmir is _________than  Ankara.

a)colder
b)faster           
c)hotter              
d)taller

15)Ağrı is as ___________as Kars.

a)long            
b)hot                     
c)tall                   
d)cold 

16)…………..you ever seen a film of Harry Potter?

A)Has       
B)Did           
C)Have   
D)Are

17)Mount Süphan is…………..than Mount Uludağ but Mount Ağrı is………… in Turkey
A)high / higher               
B)higher / highest
C)high / the highest               
D)higher / the highest

18)The color of their house……………ours.
A)are / as same as     
B)is / the same as     
C)is / the same             
D)are / different
19)There isn’t ……………milk at home. I’m going to buy……………..
A)some / much   
B)any / a few       
C)any / a little    
D)much / many

20)What kind of meal would you like to…………… for dinner?
A)to eating           
B)to eat       
C)eat           
D)eating


CEVAP ANAHTARI
01    C    11    C       
02    D    12    A       
03    B    13    B       
04    B    14    C       
05    A    15    D       
06    C    16    C       
07    C    17    D       
08    C    18    B       
09    A    19    C       
10    A    20    C


Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

   
Custom Search
   
   
   

Üye Girişi  

   

Tüm hakları saklıdır. Site Adı Açıkca  belirtilerek , ve yazıya link verilerek bir bölümünden alıntı yapılabilir. Yazının izinsiz tamamen kopyalanması durumunda hukuki işlem yapılacaktır. Detaylı Bilgi için Kullanım ve Gizlilik Sözleşmesine Bakınız.Telif Hakkı olan mataryel bildirliği an yayından kaldırılacaktır.

 

Copyright © 2012 ingilizcecalismakitabi.com

© ingilizcecalismakitabi.com